08.02.2019

365 days challenge op Instagram

Volg je ons al op Instagram? We zijn een challenge met elkaar aangegaan!
Iedere dag moet één van ons iets creatiefs maken, maakt niet uit wat zolang het maar in maximaal één uur gemaakt wordt!

Nou dat levert natuurlijk de nodige creatieve uitspattingen op!

Check Tripp op Instagram en volg ons zodat je geen enkele Daily Snack mist 🙂

17.10.2018

Muntlegging Blue Rhapsody

Het nieuwe (in aanbouw) evenementenschip Blue Rhapsody van Constant in Beweging werd gepresenteerd aan bijna 100 relaties tijdens de ceremoniële muntlegging. Al in de Romeinse tijd plaatsten de zeelui een munt onder de mast ten teken van een behouden vaart. De Blue Rhapsody is echter geen zeiljacht en beschikt niet over een mast. Daarom plaatste pianiste Iris Hond de zilveren gulden uit 1898 (aangereikt door een drone) op de voorplecht.

10.09.2018

Summermailer: Time for a breath of fresh air

Het is weer zover, onze nieuwe zomermailer is onderweg. We hebben gelijk dit moment aangepakt om onze nieuwe website aan te kondigen. Dus ook wij hebben een frisse start gemaakt na deze warme zomervakantie. Kijk eens rond op onze vernieuwde www.tripp.nl. Heeft u (daarna) ook zo’n behoefte aan een frisse start? Bel of mail ons gerust!

10.09.2018

OBA Bulk Terminal Amsterdam in nieuw jasje

Voor OBA Bulk Terminal Amsterdam zijn we aan de slag gegaan voor een totale rebranding van deze toegangspoort in IJmuiden en Amsterdam. Logo, huisstijl, website, presentaties, nieuwsbrief etc. Alles is (en wordt) aangepakt om deze multipurpose terminal de nieuwe uitstraling te geven die past bij de huidige toekomstplannen.

05.08.2018

Ook Vivare kiest voor Tripp

Maak kennis met onze nieuwste klant, Vivare! Vivare is een woningcorporatie voor Arnhem en omstreken. Al bijna 100 jaar zorgen ze voor betaalbare en energiezuinige woningen voor inmiddels 55.000 huurders.

Begin dit jaar zijn we gestart met de rebranding welke we halverwege dit jaar gaan uitrollen, so stay tuned!

28.07.2018

It’s a Bingo!

Van Bindinc. kregen we de vraag of we een aansprekende DM konden maken met een link naar de 50-plusser. Bindinc. is namelijk een expert in het bereiken van deze doelgroep via al hun mediakanalen. De hoofdboodschap was dat de 50-plusser vooral geniet! En dus viel afgelopen maand deze heerlijke ‘Yolo’licious Chocolate Bingo Bar’ bij de relaties op de mat. Een chocolade reep met een knipoog naar deze nog lang niet grijze generatie, want er kan worden meegespeeld met een echte Bingo met prachtige prijzen!