06.11.2019

Nieuw EMO online magazine

Sinds we affiliate partner zijn van Foleon, hebben we dit keer voor EMO BV een nieuwe online corporate publicatie gemaakt.
De online versie vind je hier!

21.10.2019

Coming soon !!

Het is aan!! #15jaartripp
Stay tuned. More will be revealed soon.

03.10.2019

OBA Magazine

Voor OBA hebben we het nieuwe personeelsmagazine “OBA MOVES” ontwikkeld.
Samen met OBA zijn we aan de slag gegaan om het oude bestaande personeelsmagazine te vernieuwen en passender te maken bij de nieuwe huisstijl van OBA (zie portfolio).

21.09.2019

@Studio Zeedauw

Gisteren tijdens ons jaarlijkse uitje een hele toffe workshop bij Studio Zeedauw gehad. Écht superleuk om te doen en zelf iets moois te maken voor aan de muur. We zijn trots op het eindresultaat 😊

21.08.2019

Jaarverslag 2018 Paleis Het Loo

Ook dit jaar hebben we weer voor Paleis het Loo het jaarverslag mogen verzorgen.
Met de verbouwing die in 2018 is gestart, loopt deze langdurige transitie als een rode draad door dit jaarverslag.

07.08.2019

Tripp nu affiliate partner van Foleon!

Dit jaar zijn we affiliate partner geworden van Foleon. Een vooraanstaande online tool waarmee we interactieve web-content kunnen creëren voor onze klanten. Of het nu gaat om jaarverslagen, corporate magazines, white-papers, personeelsmagazines, brochures, E-books etc etc. De mogelijkheden zijn enorm.

Buiten deze ‘creatie’ kant is Foleon ook marketing-technisch een enorm aantrekkelijke tool. Verschillende geavanceerde marketingfeatures kunnen het gedrag van de gebruikers volgen, de betrokkenheid meten, leads genereren en nog veel meer.

Interesse om eens meer te weten te komen? Neem gerust eens contact met ons op!

21.07.2019

Een nieuw logo voor INCK. Advies

Voor INCK Advies mochten we een nieuwe huisstijl ontwikkelen, te beginnen met het logo. INKC advies biedt ondersteuning aan ontwikkelaars en aannemers in de nieuwbouw en dat met name op het vlak van kopersbegeleiding en advies.

04.06.2019

We zijn nog steeds gezond aan het snacken!

Alweer ruim 150 Daily Snacks zijn er gepasseerd sinds 1 januari…en nog steeds verschijnt er iedere dag een creatieve uitspatting van een uur op ons IG account. Inmiddels een hele bonte verzameling van verschillende stijlen, kleuren, composities etc. Er zijn al plannen wat we me deze ‘snacks’ gaan doen aan het eind van het jaar, so stay tuned 😀

Tripp’s Instagram