18.06.2020

Wij gaan verhuizen!!

Yes, er is getekend, de champagne is gepopt, we kunnen het eindelijk van de daken schreeuwen!

Vanaf eind november zullen we het IPKW inruilen voor de Infanteriestraat in Arnhem. We hebben ontzettend veel zin om onze intrek te nemen in het fantastische pand op het oude Saksen-Weimar kazerne terrein. #wekunnennietwachten

09.06.2020

Wijnbar Marble opent haar deuren

Vrijdag 5 juni opende Marble voor het eerst haar deuren! Geniet in mediterraanse sferen van de lekkerste wijnen en gerechten, gelegen in de 7 straatjes in het centrum van Arnhem.

Voor Marble hebben wij de huisstijl inclusief website mogen verzorgen.

26.05.2020

Tripp’s #ToonMeChallenge Toon Each Other Challenge 🎨

In tijden van thuiswerken en fysieke afstand… tijd om nader tot elkaar te komen in de vorm van de #toonme challenge! Deze Challenge is al wat ouder, maar stond nog steeds op onze ‘to do list’. Men neme de helft van een tripper portret en toon’ed de andere helft in een stijl naar keuze.

20.03.2020

Samen sterk!

Nadat we samen met (en voor) Vivare een communicatie-uiting hebben bedacht voor “Contactloos repareren” kwamen er al snel veel positieve reacties op.
Inmiddels hebben we deze uiting al voor tientallen andere bedrijven mogen maken.

18.02.2020

We also love to cook!

Atag is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur met een passie voor koken en kwaliteit. Begin januari zijn we gestart met het ontwikkelen van een nieuwe campagne. Binnenkort in ons portfolio!

11.02.2020

And the winner is

We staan klaar om in actie te komen! De “Designheld voor een dag” is gewonnen door Bas Driessen van Omnimatic B.V. – leverancier en installateur van huis en tuin automatiserings producten.

10.02.2020

Sterke Staaltjes van Printis

Voor online drukkerij Printis hebben we naast de huisstijl nu ook de sample map “Sterke Staaltjes” mogen ontwerpen. Hierin vind je alle papiersoorten en druktechnieken terug.

06.11.2019

Nieuw EMO online magazine

Sinds we affiliate partner zijn van Foleon, hebben we dit keer voor EMO BV een nieuwe online corporate publicatie gemaakt.
De online versie vind je hier!

21.10.2019

Coming soon !!

Het is aan!! #15jaartripp
Stay tuned. More will be revealed soon.

03.10.2019

OBA Magazine

Voor OBA hebben we het nieuwe personeelsmagazine “OBA MOVES” ontwikkeld.
Samen met OBA zijn we aan de slag gegaan om het oude bestaande personeelsmagazine te vernieuwen en passender te maken bij de nieuwe huisstijl van OBA (zie portfolio).

21.09.2019

@Studio Zeedauw

Gisteren tijdens ons jaarlijkse uitje een hele toffe workshop bij Studio Zeedauw gehad. Écht superleuk om te doen en zelf iets moois te maken voor aan de muur. We zijn trots op het eindresultaat 😊

21.08.2019

Jaarverslag 2018 Paleis Het Loo

Ook dit jaar hebben we weer voor Paleis het Loo het jaarverslag mogen verzorgen.
Met de verbouwing die in 2018 is gestart, loopt deze langdurige transitie als een rode draad door dit jaarverslag.