Bureau

 

Sinds 2004 werken we met enorm veel plezier en aandacht voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Van tweemanszaak tot multinational, van financiële dienstverlener tot verschillende retail-organisaties. 

 

We communiceren met een duidelijk doel naar onze opdrachtgevers en zijn daarbij betrouwbaar en betrokken. Een ambitieuze partner die graag de discussie met u aangaat over al uw communicatievraagstukken, maar daarbij wel een no-nonsense houding heeft en weet wat wél en niet werkt!

Creatieve communicatie begint met een goed idee, maar een goed idee valt of staat met een goede uitwerking! Samen met u bedenken wij creatieve concepten voor zowel offline als online uitingen. Wij verzorgen de vormgeving én het produceren ervan, van begin tot eind! We kunnen daarbij zeer snel schakelen en presteren onder hoge druk. Korte en heldere lijnen, met zeer duidelijk gemaakte afspraken, zijn één van onze kenmerken.

 

Kom gerust eens langs in ons prachtige industriële kantoor in Arnhem voor een goede kop koffie en een vrijblijvend (en ongetwijfeld inspirerend) kennismakingsgesprek.

Robert Theunisse

Robert Theunisse | LinkedIn

Zit inmiddels al meer dan 20 jaar in het vak. Gek op het creëren van mooie plaatjes, het liefst nog zelf gefotografeerd. Houdt van uitdagingen, is direct, een gevoelsmens en gaat een goed gesprek niet uit de weg, vooral over (zeer uiteenlopende) communicatie vraagstukken. Een grote muziekliefhebber, kan dan ook slecht tegen stiltes.

Esther van Doeveren

Esther van Doeveren | LinkedIn

Houdt van 'less is more' ontwerpen ondersteund met mooie typografie. Zit bovenop de kleinste details die nét even het verschil maken. Gek van interieurstyling met minimalistische uitstraling. Altijd een positieve kijk op dingen en dol op haar checklists. Denkt niet alleen out-of-the-box, maar soms zelfs out-of-this-world (maar komt uiteindelijk altijd weer terug op aarde).

Thierry De Rop

Thierry De Rop | LinkedIn

Als stagiaire binnengekomen en is nooit meer weggegaan. Geordende chaoot. Maakt mooie creatieve oplossingen, zowel online als offline. Is een grote fan van analoge fotografie. Altijd up-to-date over de laatste ontwikkelingen en trends rondom ons vak. Is voor technische vraagstukken ook vaak het aanspreekpunt.

Matthieu Pieters

Matthieu Pieters | LinkedIn

Vers vlees, rechtstreeks van de ArtEZ-pers. Houdt van een ontwerp waar een balans in wordt gevonden tussen grof en verfijnd, in typografie en beeldgebruik. Werkt graag met verschillende materialen die tot een verrassend eindresultaat van een ontwerp kunnen leiden. Houdt zijn creatieve geest soepel door het afstruinen van exposities, creatieve plekken in grote steden met Berlijn als favoriet, en het maken van vrij werk.